Verkoop

Wilt u uw huis verkopen?

 

Briaire Makelaardij verkoopt geen "huis" maar een "thuis". Dat uit zich in een persoonlijke aanpak, duidelijke communicatie en maatwerk. Iets wat ook door kandidaat-kopers wordt gewaardeerd en het resultaat ten goede komt.


Uw huis is uw trotse bezit dat met zorg behandeld moet worden. Samen met u kijk ik wat voor uw situatie wenselijk is en bereid ik de verkoop goed voor. Ik kijk niet alleen naar cijfers en vierkante meters, want juist sfeer, gevoel en emotie bepalen mede de waarde én verkoopsnelheid van uw woning.

 

Belangrijk is dat kopers uw woning vinden en een goede eerste indruk krijgen. Daarvoor maak ik, in overleg met u, een uitgebreide verkooppresentatie. Natuurlijk bied ik uw woning aan op FUNDA en op mijn eigen website, maar ook op Huislijn.nl. Echter soms is een advertentie, flyer of open huis de juiste impuls voor een goed resultaat. IEDER HUIS IS UNIEK EN VERDIENT EEN PASSENDE VERKOOPTACTIEK. 
 
Veelvuldige en open communicatie tussen verkoper en makelaar is hierbij een "must". Na een perfecte verkoopvoorbereiding wordt uw woning gegarandeerd goed gevonden online en kan de spannende fase van “bezichtigen” beginnen.  Ik neem uitgebreid de tijd voor een bezichtiging zodat de eerste indruk van een kijker van “oppervlakkig” naar “grondig” gaat. Ik ga voor het beste verkoopresultaat en verlies het belang van mijn opdrachtgever niet uit het oog. Afspraken worden zorgvuldig vastgelegd en gecontroleerd waarbij ik u tot zelfs ná het bezoek aan de notaris als een betrokken makelaar begeleid.

 

Wat ik voor u kan betekenen leg ik u graag uit in een oriënterend en vrijblijvend gesprek.

 

Briaire Makelaardij is vanzelfsprekend aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). De NVM is de grootste Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen. Ze bestaat sinds 1898 en heeft circa 3000 leden. NVM-makelaars moeten zich houden aan de NVM Erecode en volgen verplichte cursussen en trainingen om hun kennis op peil te houden. Een externe partij certificeert ze voor vakbekwaamheid. Alle NVM-leden zitten in dezelfde branchevereniging. Een schat aan kennis en ervaring is dus binnen handbereik. Belangrijk is bijvoorbeeld de NVM Database, met daarin allerlei informatie over de te koop staande huizen.